50 millió eladott Samsung

2012. 06. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Samsung telefon eladásai átlépték az 50 millió darabot, mellyel egy elég komoly mérföldkőhöz érkezett az üzletág.

A Samsung állítása szerin a vállalat minden eddiginél jobban szerepel a telekommunikációs piacon. A Galaxy S család jelenleg átlépte az 50 milliós lélektani határt, ami egyre jobban növekszik. Információink szerint a Galaxy S még a mai napig keresett a piacon, melyből ezidáig 24 milliót sikerült értékesíteni. A család második csúcskészüléke, a Galaxy SII összesen 28 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

A Samsung egyik legmerészebb lépése a Galaxy Note megalkotása volt. A félig tablet, félig telefon öszvér kapcsán már korábban beszámoltunk arról, hogy nem sikerült eleget értékesíteni, így menesztették a mögötte álló managementet. A színfalak előt más volt a helyzet, de az eredmény továbbra sem kimagasló: Mindössze 7 milliós érékesítéssel nem mondható sikeres készüléknek.

Ugyancsak 7 milliós eladott példánnyal szerepel a piacon a Samsung Galaxy SIII is, de a Notetal ellentétben ez még csak az előrendelésekből jött össze. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor nem kizárható, hogy hamarosan a Samsung új sikeréről beszélhetünk.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top