A Clint audió megérkezett!

2010. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A fiatal dán márka audió- és médiaeszközei, már kaphatók a hazai kereskedésekben. Innovatív megoldások, klasszikus skandináv dizájnba oltva. A viking istenek neveit viselő rádiók megbirkóznak mindennel, legyen az webrádió, DAB, vagy a jó öreg FM technológia.

A csütörtöki Milcom Hungary sajtótájékoztatón egy rövidke flört keretében, csak futó ismeretségre volt időnk, de az már biztos, hogy szívesen megismerkednék a Clint ketyeréivel.

Azon kevés gyártó közé tartoznak, akik nem félnek mindent belepakolni eszközeikbe. Hogy ez a márka ifjonti heve, vagy komoly cégstratégia, majd az idő eldönti. Addig is itt vannak a viking istenek: Freya, Heimdall, Loki, Odin és Thor.

Mindegyikük képes megszólaltatni a webrádiókat (Wi-Fi-n PC nélkül!) és a DAB, vagy FM technológiát használó adókat egyaránt. Típustól függően akár a PC-n tárolt zenéinket is könnyen „megetethetjük” velük és a legkellemesebb meglepetés az, hogy igazán kitűnő minőségűnek tűntek első pillantásra, és a minimalista dizájn, a sokoldalú technológia igen kellemes árral párosul. Ez talán túl jól is hangzik, ahhoz, hogy igaz legyen. Nyugi! Ígérem kiderítjük a dolgot!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top