A VW bringa úgy zöld, hogy közben kék! VIDEÓ!

2010. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az eddig szinte kizárólag négykerekű járműveket gyártó germán cég egy bringával jelent meg a kínai autó kiállításon. Egy összehajtható bringával. Egy összehajtható és nagyon szép bringával. Egy összehajtható és nagyon szép bringával, ami elektromos árammal suhan.

A fauvé (VW) az Auto China 2010 kiállításon a zöld autókra helyezte a hangsúlyt. Érdekes módon, ennek ellenére minden díszlet, kiegészítő, de még a csinos modellek ruhája is kékben pompázott. De nem ez volt a nagy meglepetés, hanem, amikor a legújabb Golf csomagtartójából egy meglehetősen futurisztikus kerékpár került elő.

##199968##

A girbegurba vázban lakik az akku, a kerékbe pedig motor költözött, és ez a forma teszi lehetővé, hogy a bringa összehajtva, szépen becsusszanjon a Golf puttonyának erre a célra kialakított mélyedésébe. Koncepció, gondolná bárki, de ezt a kétkerekűt a Volkswagen bizony komolyan gondolja.

Jól jöhet egy ilyen pótdrótszamár, ha messze van a parkoló, ahol a kocsit hagytuk, ráadásul miközben a bringa a csomagtartóban pihen töltődik is. Remek ötlet, reméljük nem csak a leendő Golf tulajdonosok kaparinthatják meg maguknak.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top