A pucér fenék is tabu a Google Maps-en

2010. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Egy angol anyuka totál kiakadt, amikor meglátta, hogy a Google Maps-en látszik a fia pucér feneke. A Google javított, és elnézést kért. Azért az új fotót megmutatjuk.

Claire Rowlands hároméves kisfia magánterületen, a kertben játszott, amikor arra járt a kamerás autó. Kánikula volt, ezért egy pár cipőn kívül nem volt rajta semmi. A Google megcsinálta a maga fotóit, majd a netes feltöltés előtt szépen kitakargatták a nem publikus részleteket - szerintük ez kimerült az autó rendszámtáblájában. Az anya viszont teljesen kiborult, amikor észrevette, hogy a fia pucér feneke tökéletesen látható, egy másik képen pedig a kissrác arca vehető ki nagyon szépen. Szerinte alapjáraton is gáz, hogy a fia meztelen képe fent van a neten, de persze a pedofiloktól is tart.

Természetesen felvette a kapcsolatot a Google-lel, akik elnézést kértek és elhomályosították a képet. A szomorú az egészben az, hogy ennek a hírnek köszönhetően aztán jóval több emberhez eljutott a meztelen kissrác híre, mintha csak szép csendben ottmarad a fotó a neten. Persze arra biztos jó a sztori, hogy a Google és az emberek is levonják belőle a következtetést.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top