Billentyűzet widgetekkel

2010. 06. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Szeretjük Art cuccait. Rendre be is számolunk újdonságairól oldalunk hasábjain, melyek közül az Optimus Popularis Keyboard a legújabb eresztés.

A kis klaviatura jócskán eltér normál társaitól, ugyanis numerikus billentyűzetből egy dekát sem találunk rajta, míg mindenféle fontos és elengedhetetlen widgetekből jó pár elfért a káván. Pontosan hét, melyek egyenként kényünknek megfelelően cserélhetők, mert hát nem biztos, hogy mindenkit érdekelnek a valutaváltási árfolyamok, egyes értékpapírok szintjei és még sorolhatnám napestig, hiszen a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

Az előzetes bejelentés egyébként arról is szól, hogy az összes gomb tulajdonképpen egy 64 x 64 pixeles OLED kijelző, így a billentyűzet minden gombjának adható bármilyen funkció , mely a hosszan tartó lenyomáskor válik láthatóvá az adott betű helyett. S, hogy mindez mikortól és mennyiért? Nos, 2011 elejére jósolják a megjelenést, az ára pedig még képlékeny, de az már sejthető, hogy 1000 dollár alatti számot mutat majd az árcédula.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top