Egy új érzékelőn dolgozik az InVisage

2010. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Úgy tűnik, hogy az InVisage Technologies-nak köszönhetően hamarosan mobiltelefonnal is hasonló minőségű fotót készíthetünk, mint egy jobb bridge géppel.

Bizonyára sokan úgy gondoljátok, hogy a mobil telefonálásra való, nem pedig fotózgatásra, videózásra. Ám a gyártók rendre belepakolják a cheap canada goose lehetőséget masináikba, csak arról felejtkeznek meg közben, hogy némelyik típusnál az integrált kamera egy fabatkát sem ér. No nem azért, mert nem készít képeket az adott készülék, hanem azok a végeredmények… Némelyik fotó a tíz évvel ezelőtti technológiát tükrözi, tisztelet a kivételnek.

Ebben próbál segíteni a fent említett fejlesztő cég, mely azt a fő feladatot tűzte ki céljául, hogy javítson a telefonok fotózási képességén, méghozzá egy új érzékelő lapka kifejlesztésével. A cég szerint az eddig használt szenzorok nem nyelték el canada goose on sale a beeső fény jelentős részét, ezért a kis kamerák küszködtek a „sötétséggel”, megnövelve a „záridőt”, ezzel bemozdult és életlen képeket eredményezve, az ezzel járó képzajról már nem is beszélve.

A gyártó szerint az új technológia nem túl drága, így nem növeli majd a készülékek árát, ám használatukkal sokkal tisztább és élvezhetőbb minőségű felvételeket készíthetnek a felhasználók. Ennek pedig mi örülünk. Nos, a fejlesztések még gőzerővel tartanak, így nem tudni, hogy pontosan mikortól várható az új szenzorok beépítése, és az sem, hogy mely típusokba kerül majd bele. Talán ez év közepe felé már körvonalazódhatnak ezek az információk is, mi pedig majd jól beszámolunk nektek a fejleményekről.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top