Épíccs robot! – VIDEÓ

2010. 07. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Kitchen Budapest elhozza Magyarországra a világ egyik legelmebetegebb versenyét! Honnan jön a Bacarobo (hülyerobot) ötlete? Természetesen Japánból!

Bár már csak két hét van hátra a nevezés végéig, azért nem olyan nagyon nehéz olyan robotot alkotnod, ami megfelel a kritériumoknak: férjen bele egy képzeletbeli maximum 180x120x90 cm-es dobozba, legyen mechanikus, legyen humoros és teljességgel céltalan. Azért ezek nem a robotika parnasszusi magaslatai.

##212700##

A lényeg, hogy a közönség röhöghessen egy jót. Nekem kicsit robotikus dumaszínháznak tűnik a dolog, amivel nincs is semmi baj. A tíz legjobb (saját fordításban: elmebeteg) robot kerül a végső show színpadára, hogy a nagy plénum is összepiszkíthassa alsóneműit az alkotásokon.

A Bacarobo most először mozdul ki Japánból és külön öröm, hogy az ötletgazda Tosa Nobumichi is tiszteletét teszi nálunk. A fődíj sem elhanyagolható, hiszen 2000 Euro-val lesz gazdagabb a legbetegebb robot gazdája. Mire vársz még? Csak van némi fémhulladék, egy régi porszívó, vagy elektromotor a sufniban, 31-éig tákolj össze valami vicceset és nevettesd meg a világot! Na jó, nem a világot, de legalább a Trafó közönségét.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top