Hangvezérelt USB-s ventilátor

2011. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Állítólag azért jó, ha hanggal tudod vezérelni a ventilátorodat, mert akkor a kezeddel továbbra is csinálhatod a fontos dolgokat - bármit is jelentsen ez.

A Synnex termékében az a mókás, hogy ez egy USB-s ventilátor, a számítógépre kötve tudod működtetni, tehát nagy valószínűséggel ott van a közeledben, amikor kimelegedsz a nagy munkában. Így minden bizonnyal kéznél van, és nem kell odébbmenni miatta, egyetlen kézmozdulattal be- vagy kikapcsolhatod. Így aztán kicsit túlzásnak tűnik a hangvezérlés...Ne is firtassuk tovább, mindenesetre létezik ilyen, kábé 5500 dollárnak megfelelő összegért meg lehet vásárolni. A hangparancsokkal a ki- és bekapcsolást, illetve a sebességet is lehet vezérelni. (Minden bizonnyal japánul, ugyanis náluk kapható az eszköz.)

Biztosan mókás lehet, amikor a ventilátor "félrehall" egy szót, és mondjuk akkor is rákapcsol a sebességre, amikor nem is hozzá szóltak.Amikor a hangparancsokkal vezérelhető telefonok bejöttek, hallottam egy társaságról, ahol a prostikról beszélgettek (ne is kérdezzétek, milyen ez a társaság), valakinek a telefonja pedig feltárcsázta erre a "Konsti" nevű kontaktot. Szegény Konstantin évekig nem tudta lemosni magáról ezt a poént...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top