Megújult a Chat.hu (x)

2011. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Új ruhában pompázik sokunk régi kedves ismerőse, a Chat.hu. A hazai web egyik veteránja immáron szebb külsővel és megújult kezelőfelülettel várja a látogatókat.

Bár meglehetősen régi, biztos pontja a magyar online világnak, a Chat.hu is halad a korral. Ennek köszönhetően új, a mai trendeknek megfelelő dizájnt kapott az oldal, de nemcsak a külső frissült, a motorháztető alatt is akad pár változtatás.

Az átgyúrt kezelőfelület módosításait a felhasználói visszajelzések alapján hajtották végre, hogy az egyes funkciók még jobban kézre álljanak, mint eddig. Adatvédelmi okokból a feltöltött képek hozzáférhetősége is ellenőrizhetőbb, átláthatóbb lett. Így mindenki gondoskodhat róla, hogy a fotói ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

A Chat.hu közel másfél milliós felhasználói táborában lényegében valamennyi korosztály képviselteti magát. Az oldalon mindenki kellemes kikapcsolódásra számíthat, akár tartalmas beszélgetésekre vágyik, akár a trollokon akar egy jóízűt nevetni.

Az új felület azonban még nem minden. A fejlesztőgárda nem fog hátradőlni, az oldal több meglepetést is tartogat még a tarsolyában. A közeljövőben további hasznos újdonságokkal és fejlesztésekkel igyekeznek majd biztosítani a felhasználók zavartalan szórakozását.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top