Hogyan Facebookozz észrevétlenül?

2011. 07. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nyilvánvaló, hogy a mi Kedves Olvasóink nem nagyon szoktak Facebookozni. Pláne nem olyankor, amikor elvileg nem lenne szabad. De ha esetleg, netalántán mégis pont erre lenne igény. .. nos, akkor a megoldás a HardlyWork.in.

Ez a honlap egy Excel táblázatnak álcázza a Facebook üzenőfalunkat. Minden lényeges adat rajta van a 25 legfrissebb hírről, nem csak a közzétevők nevét és üzenetét látjuk, de a lájkok, kommentek és a közzétételi idő is szerepel a furfangos táblázatban. Ráadásul a képek is megjelennek, ha mondjuk a közzétevő személyek nevei fölé visszük az egeret.

A használata pofonegyszerű, csak felugrunk a HardlyWork.in címre, “kérjük” a táblázatot, aztán pedig hozzáférést adunk neki a Facebook profilunkhoz. Ez volt az a pont, ahol nekem egy kicsit lebegett az ujjam az egér felett, mégse kéne valam spamet magamra szabadítanom.Viszont a Mashable-ön olvastam róla, ők kipróbálták, és nem panaszkodtak, ezért bátor voltam én is. Nem volt semmi gáz, persze azért a végén inkább töröltem az alkalmazásaim közül a Facebookon. Nem hiányzik, hogy később bevaduljon. Persze lehet, hogy lelkesen használnám, ha olyan munkahelyem lenne, ahol a főnök óránként az asztalomra támaszkodna, hogy a TPS riportokról érdeklődjön...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top