Mi lesz a nagy esti bejelentés?

2010. 09. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mindjárt kezdődik az Apple nagy őszi sajtótájékoztatója. Mint általában, most is nagy titkolózás és kiszivárogtatott pletykák övezik az eseményt. Ráadásul most némi kirekesztés is társul hozzá.

Most először live stream-en is követni lehet a sajtótájékoztatót, tehát elvileg bárki végignézheti, mit is jelent be Mr Jobs. Gyakorlatilag viszont csak az apple-ösök részesülhetnek ebben a gyönyörben, ugyanis csak valamilyen Apple cuccal lehet nézni a live stream-et. Vagy Mac számítógép, Mac OS 10.6 Snow Leopard operációs rendszer és Safari böngésző kell ahhoz, hogy nézhessük az eseményt, vagy pedig egy iOS 3.0-t vagy frissebb rendszert használó iPhone, iPod Touch, esetleg iPad.

(Az Apple mentségére legyen szólva: állítólag azért ez a szigor, mert a legújabb QuickTime X protokollt használják a közvetítéshez, az pedig egyelőre csak a fenti eszközökön és szoftvereken fut. Mindenesetre annak idején az sem tetszett többeknek, hogy Steve Ballmer emlékezetes budapesti előadását csak Microsoft Silverlight-os streamingben lehetett nézni.)Számos pletyka látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy mit is fognak ma bejelenteni: Apple TV fejlesztések, új iPhone 4, közösségi funkciók az iTunes-ban, kamerával felszerelt új iPod Touch, még a korábbinál is kisebb iPod Shuffle...Ma este mindent megtudunk, és holnap reggel elmesélem majd, mi volt. Lesz titokzatos zenei sztár fellépő is, mint korábban már többször...Izgultok? :)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top