MiFi és a puffadó akksik

2010. 05. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Jó régen volt már, hogy beszámoltunk nektek a Novatel MiFi régebbi 3G és WiFi routeréről, amit nem is olyan régen követett a nagytesó, a Novatel MiFi 2372 3G típus. Ám valami anomália lehet a dologban, mert sokaknak „hízik” a ketyeréjük.

A hízást természetesen ne úgy értsétek, hogy nő a pocakja, pedig de. Szó szerint. Sok-sok vásárló ugyanis arra panaszkodott, hogy a töltést bár felveszi a szerkentyű, ám nagyon hamar lemerül, majd elkezd puffadni. Ez utóbbi, meg természetesen az előbbi is az akku hibája miatt van, ugyanis a kis áramellátó túlmelegszik, nem adja le a megfelelő feszkót, ezáltal a mérete is jelentősen megnő (biztos csak gyűlik benne az áram, csak gyűlik…).

A panaszokra egyébként a gyártó rettentő jól reagált (nem úgy, mint az iPad esetén almáék), ugyanis bejelentette, hogy minden eszközt, ami ezzel a hibajelenséggel rendelkezik, azonnal cserélik, illetve átmenetileg (ha épp nincs raktáron csere darab) egy másik, hasonló eszközzel lepi meg a júzereket, amíg a sajátjuk nem érkezik meg a raktárba, majd utána a boldog tulajok praclijába. Le a kalappal a Novatel előtt a bámulatos garanciális ügyintézésükért, az akku bajokat meg sajnálom, ugyanis a gyártó által létrehozott és forgalmazott termékekre a stabilitás a jellemző.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top