Mindent az egyben desktop PC

2010. 07. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Már rendelhető a Dell új asztali, all in one eszköze, melyet leginkább otthoni multimédiás eszközként ajánl a gyártó.

Nemrégiben egy elég kellemetlen botrány körvonalazódott ki a gyártó körül, amiről mi is beszámoltunk oldalunk hasábjain. Remélhetőleg a Studio One 19 asztali gépet nem érinti majd a probléma, sajnálnám, hisz olyan kis pofás jószág.

A külcsín mellett a belbecs is igen fontos dolog, ami miatt az új üdvöskének sem kell szégyellnie magát. Processzorként egy Intel Pentium DC E5300-at kapott, mely 2,6GHz sebességre képes. RAM-ból 2GB van benne, méghozzá a DDR2 Dual Channel fajtából.

A specifikáció részleteibe nem mennék bele jobban, akit érdekel, elolvashatja a gyártói oldalon. Azt azonban kiemelném, hogy bár a masina nevében benne van a kijelző méretére vonatkozó 19-es szám, a „monitor” mérete ennek ellenére csak 18,5 col. Viszont ezt a kis „átverést” kompenzálja, hogy a képernyő érintés érzékeny, mégpedig a multitouch típusból. Szerintem ez a kis gépecske szép is, okos is, helytakarékos is, és a maga 400 dolláros árával egyáltalán nem drága. Ami viszont biztosítok vert nálam az, hogy milyen megfontolásból telepítettek rá Windows Vista op. rendszert.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top