Mobilok a szemtelenül fiataloknak

2010. 08. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Z generációt, azaz az 1990 után születetteket célozza az LG a legújabb családjával. Csakis és kizárólag itthon tök más néven fogják forgalmazni a telókat, mint a világ más részein. .. Rossz az, aki rosszra gondol.

Az LG-nél úgy voltak vele, hanyagolják a Cookie nevet, és inkább Wink néven forgalmazzák ezeket a telefonokat Magyarországon. Ha nagyon belegondolunk, tulajdonképpen érthető...Az új LG Wink sorozat három teljes érintőképernyős készüléket foglal magában: a gyártó szerint a Wink T300, a Wink Style T310 és a Wink 3G T320 egyaránt megfelelnek a fiatalabb, illetve az érintőképernyős telefonokkal először ismerkedő felhasználók igényeinek. A telók egyszerűsített szöveges üzenetküldő funkciókat, fejlett zenei alkalmazásokat, bővebb, a közösségi oldalakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint testreszabható felhasználóbarát kezelőfelületet nyújtanak.A Wink telefonok mindegyike könnyen kezelhető virtuális QWERTY billentyűzetet kínál, így a fizikai billentyűzet nélkülözésével egyszerűbbé válik a szöveges üzenetküldés. A billentyűzet váltható az álló, illetve fekvő nézet között, ami még kényelmesebbé teszi az SMS-írást.Az LG Wink sorozattal egyszerűbb és szórakoztatóbb a közösségi kapcsolattartás, hiszenkezelőfelületét éppen erre a tevékenységre optimalizálták. A felhasználók emellett azonnali üzeneteken keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal, az e-mail üzenetek pedig témakörökbe szervezve jeleníthetők meg. Az LG Wink sorozat 3,5 mm-es jack fülhallgató kimenetet, FM-rádiót és microSD kártyát is kapott. A kompakt kialakítású LG Wink T300 könnyedén zsebbe csúsztatható, ugyanakkor mégis nagy, 2,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.

A 2,8 inches LCD-kijelzővel felszerelt, merész vonalvezetésű LG Wink Style T310 többféle színben választható, és a gyártó szerint a karakteres előlap a piacon elérhető egyik legegyedibb teljes érintőképernyős telefonná teszi.

Az LG Wink 3G T320 gyorsabb kapcsolatot és adatátvitelt tesz lehetővé, hogy a felhasználók mindig csak egy karnyújtásnyira legyenek barátaiktól és családtagjaiktól, és tudja a push-mail szolgáltatást is.

A sorozat tagjai a negyedik negyedévtől érhetők el hazákban, árat egyelőre még nem tudni.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top