Szerepelj a YouTube dokumentumfilmben! – VIDEÓ

2010. 07. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A legendás Ridley Scott és az Oscar-díjas dokumentumfilm rendező Kevin Macdonald közös projektbe fogott. És a legszebb az egészben, hogy akár Te is szerepelhetsz legújabb alkotásukban. Érdekelnek a részletek? Kattints!

Ilyen nagy nevek mellett szerepelni, ez minden színész álma. Ám Ridley Scott és Kevin Macdonald csavartak egyet a filmkészítés menetén és kihagyják a szereplőválogatást, a kamerákat és a forgatást is. A „Life in a Day” című film az idei év egyetlen napjára fókuszál. Ez a nap pedig július 24.

Az egészestés dokumentumfilm lényege Kevin Macdonald szavaival: „Az élet egy napban” időkapszulaként funkcionál, amely megmutatja a következő generációknak, milyen volt 2010. július 24-én élni.” Ridley Scott és produkciós irodája oroszlánrészt vállalt a film kivitelezésében, az LG pedig támogatóként állt a dolog mögé. Ha pedig szerepelni akarsz a filmben nincs más dolgod, mint július 24-én rögzítsd életed egy-egy pillanatát! Ennyi. Ezt a kis filmet töltsd fel a produkció YouTube oldalára és akik bekerülnek a filmbe társrendezőként fognak szerepelni a stáblistán (meg persze akár a filmben).

„Az élet egy napban” lehet az első film, ami akár hat milliárd nézőpontból mutathatja meg a világot, de legalábbis egy napot ezen a bolygón. Mondjuk ez esetben nem egész estés lesz a film, hanem egész éves, de ugye ezért vannak a rendezők és producerek, hogy szépen összerakják a történetet és a film mondanivalóját. A kész művet a 2011-es Sundance Filmfesztiválon mutatják majd be, ahová a 20 legszerencsésebb társproducert személyesen hívják meg a bemutatóra.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top