Tárold cuccaid a billentyűzetben!

2011. 04. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Keyboard Organizer tökéletesen funkcionál hagyományos billentyűzetként, de ennél többet is tud. Felnyitva olyan, mint egy túlméretezett tolltartó, amiben egy csomó cuccot tárolhatsz.

Jómagam előszeretettel tárolok bizonyos papírokat, cetliket a billentyűzet alatt, bár ez főleg arra jó, hogy minél több fontos, ezért direkt feljegyzett dologról elfelejtkezzek. Aki takarított már billentyűzetet, az pedig jól tudja, hogy a klaviatúra egyébként botrányos mennyiségű szemét, kiflimorzsa és por eltárolására alkalmas.

A pár évvel ezelőtt kiötlött Keyboard Organizer a fentiekkel szemben valamivel rendezettebb tároló funkcióval rendelkezik, ugyanis felnyitva egy kis “rakteret” találunk benne. Ide aztán bátran besuvaszthatjuk azokat a holmikat, amik az asztalunkon egyébként csak a helyet foglalják. Így nem viszi le a huzat, nem öntjük le teával és nem kell könyékig turkálni a rumliban, ha épp keresünk valamit.

A jegyzetek, lemezek, pendrive-ok, névjegykártyák és hasonló cuccok tökéletes otthona a KO, mindent egy helyen tárolhatunk vele és minden kéznél van - főleg ha rendet tartunk benne. Emellett természetesen gépelhetünk is rajta, akár wireless módban is, a drágábbik változatra ráadásul egy csomó multimédiás gombot is biggyesztettek.

##240799##

A standard verzió fekete és fehér színben rendelhető 19.95 dollárért, a nagyobb ésmég több funkcióval ellátott bővített változatot pedig 29.95-ért vesztegetik. Legalábbis ilyen árakat látok a durván retro honlapon, mi így ránézésre engem elriasztana a vásárlástól, ha lennének ilyen terveim. A káoszt átlátó zseniknek talán nem túl érdekes a ketyere, de rendmániás kockáknak akár jól is jöhet, ha forgalmazzák még.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top