Üdvözöllek a fájdalom templomában!

2010. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az FPS, más néven mészárlós játékok mindig nagy népszerűségnek örvendtek. De míg egy autóversenyes szoftverhez lehet rezgős kormányt és egyéb kiegészítőket venni, addig az FPS játékat nehéz volt a valóságosabbá tenni. Eddig! Most készül az a mellény amivel bizony érezni fogod, ha mellbe lőnek! Juhééé!

Bár az egyik legnépszerűbb műfaj az FPS, eddig kevés olyan eszközt lehetett kapni, ami a lövöldözős játékélmény valóságosabbá tételét célozza. Be lehet öltözni kommandós ruhába, amiben még vannak is kisebb, nagyobb patronok, amik a találatot imitálják, de ezek mindig kicsit „műanyagok” érzetre.

A Pennsylvania egyetem végzős hallgatója, Saurabh Palan végre igazán fájdalmassá teszi a kólofdjutizást! Palan maga is nagy játékos, ráadásul a dolog a diplomamunkájához is jól jön, ezért így két legyet üthet egy csapásra. A technológia iránt a fegyveres erők is érdeklődnek, hogy a lehető legélethűbb kiképzéseket biztosíthassák embereiknek.

Természetesen az egészet a PC-n futó játék vezérli, melynek segítségével, mind az irányt, mind pedig a találatok erősségét képes érzékeltetni. Palan szerint a dolog kicsit hasonlít arra amikor paintball közben eltalálnak, csak nem annyira fájdalmas. Köszi! Én egyelőre sem a játékokat, sem ezt a mellényt nem kérem!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top