Újabb Galaxy Tab hírek

2010. 06. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nemrégiben hírt adtunk a dél koreai gyártó Androidos tabletjének világrajöttéről, ám akkor még alig rendelkeztünk információval a kicsikéről.

Most sincs ez másképpen, viszont talán most egy kicsivel több dolog derült ki a táblagépről. Az első legyen amit elárulok, hogy nem is Android 2.1-et futtat majd, hanem a Froyo-t, vagy is a 2.2-es verziót. A második, hogy nem is Tab a neve, hanem Tape. Vagyis Samsung Galaxy Tape lett a becsületes megszólítása a mindössze 370 grammos aranyosnak, amit nem igazán értek, de legyen.

Processzorként egy A8-as példány ketyeg benne, méghozzá 1,2GHz sebességgel. Adatot max 32 gigát ereszthetünk bele microSD segítségével a kis 7 colosba, ami a 4000mAh aksijával 10 órás működést tesz lehetővé. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezt például a vezeték nélküli adatátviteli egységek bekapcsolt állapotban tartásával, vagy csak úgy simán képes a kicsike, de erről nem szól a fáma. Ahogy az árról és a pontos megjelenésről sem. Remélhetőleg e két kardinális kérdésre is választ kapunk hamarosan, ami egy újabb cikket szül majd, tájékoztatván titeket, a nagyérdeműt.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top