Vágd zsebre a kedvezményeket! (X)

2011. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A közösségi vásárlás világméretű sikere után itthon is meghódították a kuponok az internetező közösséget. A kedvezményeket az okostelefonod segítségével bárhol megszerezheted, ha az App Store-ban napok óta listavezető Kuponmánia alkalmazást használod.

A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazása június 1-i feltöltése óta rendkívül népszerű, a store-ban elérhető ingyenes alkalmazások közül napok óta stabilan az első helyen található. Sikere elsősorban az általa elérhető rengeteg kedvezménynek köszönhető, de az egyszerű és valóban felhasználóbarát kezelőfelület is növeli értékét.

Az alkalmazás letöltésével a Kuponmánia.hu-n fellelhető összes szolgáltatás elérhetővé válik, sőt még annál is több! Az app a tartózkodási hely alapján távolság szerint sorba rendezi a kuponokat, jelzi a már kifutott ajánlatokat és értesítést is tud küldeni a legfrissebb akciókról.

Így könnyű eligazodni a lehetőségek között, de a legjobb, hogy tényleg nem maradunk le semmiről. A népszerű kuponokat ugyanis gyorsan elkapkodják, okostelefonnal a zsebünkben pedig könnyebb elcsípni az utolsó ajánlatok valamelyikét.

Mindössze néhány érintés, és tiéd lehet bármely akciós kupon. Amelyiket csak akarod. A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazást letöltheted erről a linkről, az ugyanilyen sokoldalú Android app letöltéséhez pedig kattints ide. Csapj le a kedvezményekre!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top