Végre egy használható QWERTY iPhone-hoz

2010. 09. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Na EZT kapd ki, Blackberry! - Ez a szöveg szerepel az igen fantáziadús nevű TK-421 iPhone tok adatlapján, és tulajdonképpen jogos lehet az arcolás, mert ez végre létező cucc (lesz majd, ha jön), és eddig többnyire csak koncepciókat láttunk ebben a témában.

Ilyen volt például Altamash Jiwani ötlete, amiből ki tudja, hogy lesz-e valami. A Thinkgeeken viszont már fel is lehet iratkozni a tokkal kombinált fizikai billentyűzetr várólistájára November közepétől fogják egyébként szállítani, és 50 dolcsi az ára.

IPhone 3GS-re és 4-re is lesz majd külön tök, és attól nem kell félni, hogy összekarcolja a kijelzőt. Ugyanis a billentyűzetet valójában nem ráhajtani kell a telóra, hanem beforgatni alá, tehát nem az előlap érintkezik a gombokkal. Alul pedig mágnes rögzíti, hogy ne fittyedjen le csak úgy.

Maga a billentyűzet vezeték nélkül, Bluetooth-on kapcsolódik a telefonhoz. Ez azt jelenti, hogy még rosszabb lesz a telefon akksijának a teljesítménye, viszont nem kell drótokkal vagy érintkezési hibákkal bajlódni. A billentyűzet akkumulátorát USB-ről lehet tölteni.

A ketyere legnagyobb érdekessége, hogy maguk a ThinkGeekesek találták ki és tervezték meg. (Emiatt a kis megjegyzés miatt tartok tőle, hogy esetleg csak poén az egész, ezek a srácok szeretnek viccelődni...)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top