Zene, tojás, fotel VIDEÓ

2010. 06. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
No kérem szépen, a következő cikkünk főleg a zenebolondoknak szól, ugyanis egy kényelmes zenehallgatási formáról lesz szó, ami tojás. Nesztek, Sound Egg Chair!

Úgy értem, a bútor designja tojás, hiszen tényleg az. S, hogy mitől érdekes ez a szék? Azt hiszem, hogy a 10 colos mélynyomótól és az öt darab, a fotel belsejébe épített hangfaltól, amik együtt egy 5.1-es hangrendszert alkotnak. Arról már nem is beszélve, hogy a rendelésnél tetszőlegesen kiválasztható színű akusztikus hab belsővel küldik az áhított bútordarabot. Az alábbi videóból kiderül, hogy mennyire szól jól a fotel. Meg kell, hogy mondjam, engem lenyűgözött.

##208015##

Egyébként a bútort az idei CES-en mutatták be, ahol nagyon nagy sikere volt a tesztelők körében. Nem is csodálom! Azt hiszem, hogy a nyugdíjas éveimet el tudnám benne tölteni a kandalló előtt. Ám igazából nem is kell addig várni, hiszen már rendelhető. Az egyszerűbb, 2.1-es változatért 1 450 dollárt, míg a térhangzást lehetővé tevő nagyobb tesóért (hamarosan) állítólag 3 000 dollárt kér majd a gyártó. Ja, és ráköthető bármi, ami hangot tud kiadni és árammal megy.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top