Zombitámadás a királyi esküvőn!

2011. 04. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Akinek a könyökén jön ki a brit királyi pár lagzija körüli elképesztő felhajtás, az biztos szívesen ereszt pár száz zombit a násznépre, nem? Nekik készült a Class 3 Outbreak nevű élőhalottas játékhoz egy “ünnepi” pálya. Az Alcatel pedig külön esküvői telefont dobott piacra a herceg nősülése alkalmából.

A Class 3 Outbreak nevű zombis játék a Google Maps rendszerét használja, tehát az emberek és kedvesen rothadó-csoszogó ellenfeleik egyaránt valós, létező helyszíneken kergetik egymást az utolsó vérig. A játékhoz bárki készíthet pályát, amit ki is használtak: valaki volt olyan élelmes, hogy már a királyi esküvő is lerohanható tetszőleges számú élőhalottal.

Persze nem kell valami fps szintű gyilokra gondolni, a játék során sem az embereket, sem a zombikat nem lehet irányítani. A csata végkimenetele a beállításoknál dől el. Megszabhatjuk, hogy hány járkáló hulla toppanjon be az esküvőre, merről támadjanak, milyen legyen a sebességük és hány másodperc alatt változzanak át a megharapott delikvensek.

Az emberek csoportja is kényelmesen testreszabható, meg kell adni a létszámot, hogy hány százalékuk legyen fegyveres és milyen hatékonysággal lőjenek. A királyi pár természetesen külön jelölve van a térképen. Kizárólag a játékoson múlik tehát, hogy happy end, vagy tömegmészárlás lesz a lagzi végén.

Lazán kapcsolódó tech vonatkozású hír még az esküvő kapcsán, hogy az elképesztő méreteket öltő érdeklődés miatt az Alcatel egy esküvői telefonkészüléket is piacra dobott. Egy alap One Touch telóról van szó egyébként, szóval semmi komoly.

A Telegraphon látható fotó tanúsága szerint a készülék hátlapján a menyasszony és a vőlegény nevének kezdőbetűi, illetve a lagzi időpontja látható, az előlapot pedig a Union Jack díszíti. Cirka 15 fontot kérnek el érte, szóval pár turista és néhány büszke hazafi biztos szívesen megnyitja érte a pénztárcáját.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top