Mégis lehet twitterezni a királyi esküvőn

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Aljas rémhírnek bizonyult az információ, miszerint blokkolni fogják a térerőt Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén. Ugye ti is fellélegeztetek?

Mi még nem is írtunk a királyi esküvőről, pedig mindenhol erről lehet hallani. Szóval akkor jöjjön egy kis tech-vonatkozású infómorzsa a Buckingham-palota tájáról!Nemrégiben felröppent a hír, hogy a Westminster apátság környékén blokkolni fogják a térerőt, hogy ne zavarhassa telefoncsörgés a szertartást, és ne legyenek tele a hírek mobilozó celebek képeivel. Egyesek persze olyasmit sejtettek az akció mögött, hogy az esetleges terrortámadások megakadályozásában segíthet a mobilos kommunikáció beszüntetése.

Pár órával később viszont mindenki fellélegezhetett, a Scotland Yard és a londoni rendőrség is cáfolta az intézkedésről szóló híreket.Szóval a pár akár ott helyben, az apátságban átállíthatná akár a családi állapotát a Facebookon, mondjuk mobilról. Bár nem hiszem, hogy ennek külön hagytak volna helyet az egyébként elég szigorú menetrendben...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top