400 méteres zuhanást bírt ki az iPad - VIDEÓ

2011. 11. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
“Szia, van egy kiváló termékünk, egy rendkívül strapabíró tok különféle táblagépekhez. Ez mindent kibír, csak ki kéne neki találni valami jó kis reklámot. Van ötleted?” “Hm, szerintem akkor vágjuk ki az iPaded egy repülőből...”

A fentihez hasonló beszélgetés játszódhatott le a G-Form nevű cég tagjai között, aminek eredményeképpen megszületett a lenti videó. Az iPadhez, Kindle Fire-höz illetve laptopokhoz gyártott tokok rendkívül masszívnak hirdetik magukat, víz- és porállók, illetve a gyártó szerint akár komolyabb magasságból való leejtés esetén is megvédik ketyeréinket.

Ezt demonstrálandó, két lelkes önkéntes egy repülőből ugrott ki az iPadjét szorongatva, egyikük az Extreme Edge, másikuk az Extreme Portfolio fantázianevű tokot választva táblagépe védelméül. A poént már a címben lelőttük, az 1300 láb magasságban elengedett kütyük látható károsodás nélkül átvészelték a komoly zuhanást. (A videó kommentjei között többen ajánlják, hogy legközelebb a vetés helyett betonra dobják a cuccot, ha esetleg leforgatják, okvetlenül beszámolunk az eredményről...)



Szerző

tech.hu



Scroll to Top