Angry Birds pendrive

2011. 03. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Sejteni lehetett már egy ideje, az Angry Birds-mánia nem fog csak úgy egyik napról a másikra kipukkanni - vagy ha mégis, hát az a nap még eléggé messze van. A felfoghatatlanul népszerű madarak és ellenfeleik már adathordozó formában is beszerezhetők.

A Rovio játéka elismerésre méltó karriert fut be, és ki tudja, hol van még a vége? Először meghódították az iPhone-osok szívét, aztán szép sorban jött az Android és a többi platform is.

Az őrület itt végképp elszabadult, felbukkantak a plüssállatok, a pólók, a társasjáték, mozifilmet is emlegetnek - szóval a zsémbes madarak és a kettyós malacok végérvényesen befészkelték magukat a popkultúrába.

A játék szerelmeseinek jó hír, hogy már Angry Birds pendrive-on is fuvarozhatják az adataikat, ráadásul kulcstartóként is funkcionálnak a figurák. A játékból ismert valamennyi szereplő felbukkan a fekete madártól a bajszos malacig, szóval az igazi fanatikusok megint kapnak valamit, amit gyűjthetnek.

A figurák szilikonból vagy gumiból készülnek, a kapacitásuk pedig 2-4-8 GB között változik. Mérettől és karaktertől függően kb. 11 és 22 dollár közötti árakon lehet hozzájuk jutni ide kattintva.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top