Csini aláírások a Gmailben

2010. 07. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Állítólag az volt az egyik leggyakoribb kérés a Gmail csapata felé a júzerektől, hogy színes-szagos Rich Text formátumú aláírásokat készíthessen a levelezőrendszerben. A kérés meghallgatásra talált, most már mindenki szórakozhat az aláírásával.

Úgy tűnik, mintha csak a Google-nél dolgoznának így a nyár kellős közepén. (Na jó, meg nálunk.) Legalábbis róluk szólnak a hírek, velük van tele a tech sajtó. Nálunk is ez ma a harmadik guglis hír (és akkor még nem is írtunk arról, hogy most már irdatlan nagy felbontású videók is vannak a YouTube-on).

De nézzük ezt az ertéeffes aláírást! Pofonegyszerű az egész, csak a Settings oldalra kell ellátogatni a fiókban, és máris szerkesztgethetjük az aláírásunkat, akár mindegyik, a Gmail fiókunkhoz rendelt mailboxhoz külön-külön, aztán a végén a legalul található gombbal elmentjük.Nem mondom, hogy nem szórakoztam el vele öt percig, tényleg jó kis pluszt adtak hozzá a Gmailhez. De azon azért meglepődtem, hogy ez volt az egyik leggyakoribb kérés. Ez kell az embereknek, hogy szépen leírhassák a nevüket?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top