Lady Gaga kémszemüvege

2011. 01. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Lady Gaga a Polaroid kreatív dizájnereként mutatott be pár újdonságot a CES-en. Hiánypótlónak nem mondanám a cuccokat, de persze ki vagyok én, hogy eldöntsem. Majd ti megmondjátok, van-e szükség netezős Polaroid fényképezőre meg LED-kijelzős napszemüvegre.

Az énekesnő egy napszemüveggel, a GL20-as modellel kezdte a prezit, ami fotót és videót is tud rögzíteni, és a felvett anyagot le is tudja játszani. Igen hasznos az ilyesmi, manapság ötpercenként szüksége lenne az embernek arra, hogy a napszemüvegével videót játsszon le, nem?

A másik, igen nagy hasznossággal bíró eszköz az a GL30-as Polaroid fényképezőgép, amivel nem csak kinyomtatni lehet a fotót gyorsba, hanem el is lehet tárolni. (Micsoda vívmány, ugye?) A későbbi modellek majd a netre is fel tudnak csatlakozni, és Twitterre meg Facebookra lehet vele küldeni a képeket. (Eldobhatod végre a mobilodat, te is így érzed, ugye?)

Na, de mielőtt túlságosan gonosz lennék, elmesélem, hogy a harmadik dolognak talán tényleg van haszna: a GL10 fotónyomtató kábé akkora, mint egy könyv, és 40 másodperc alatt nyomtat ki egy fotót. Bluetooth-on lehet rá fotókat küldeni, szinte bármilyen fényképezőről. Egyetlen kivétel van, az iPhone. Gaga szerint ez nem a Polaroid hibája, hanem az iPhone-é.Nos, mit gondoltok?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top