Luxustelefon világórával

2011. 04. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mi kell a kőgazdag üzletembernek a luxustelefonba, természetesen a méregdrága alapanyagok mellé? Mondjuk egy világóra. Legalábbis a prémium telókat gyártó Gresso így gondolja.

A nemrégiben bemutatott Luxor World Time Gold mobilnak az a különlegessége a Gresso többi telójához képest, hogy a hátlapjára is került egy kijelző, ami öt nagyvárosnak a helyi idejét mutatja. Az persze nem látszik, hogy délelőtti vagy délutáni idő van-e éppen a különböző helyeken, legalábbis a kép alapján úgy tűnik, mintha ez nem lenne külön feltüntetve. De ez biztos mindegy is a milliomosoknak. A hat óra közül ráadásul csak egyet lehet testre szabni, az összes többi fixen a new york-i, londoni, tokiói, párizsi és moszkvai időt mutatja.

A telót egyébként harmincezer dollárért, azaz cirka öt és fél millió forintért árulják. Ezért persze a mélyen tisztelt vásárló nem csupán egy egyszerű mezei (világórás) mobilt kap. A 1,2 centi vastag készüléket 18 karátos arannyal és ritkaságnak számító, Olaszországból származó bőrrel borították. A gombok pedig különleges és ellenálló zafírkristályból készültek, méghozzá kézi csiszolással.Ti is kedvet kaptatok hozzá, hogy mindjárt kettőt is beszerezzetek belőle?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top