Olimpia - Mindenki ideges, nincs légkondi

2012. 07. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Szinte minden sportoló panasszal élt az Olimpián a szervezők felé. A házakban nincs légkondi és fellépett a kettős mérce problémája is.

 

 

Az idei Londoni Olimpián egyre több sportoló élt panasszal a szervezők felé, ugyanis azok nem voltak felkészülve kellően a nemrég kitört kánikulára. Az utcán jelenleg 30 Celsius-fok van, míg a házakban ez csak fokozódott.

Mindezekről Lolo Jones számolt be a Twitter felületén, aki többi olimpikonnal hosszú órákat kénytelenek eltölteni zárt térben, melyeket Mocsai Lajos, a kéziválogatott szövetségi kapitánya szerint még egyenesen fűtenek is.

A hisztéria leginkább akkor tört ki, amikor kiderült, hogy a brit csapatnak a legkorszerűbb és a jelenleg kapható legdrágább klíma lett beszerelve. Egyes pletykák szerint az Aquatic Centerben, vagyis a zárt uszodából is kispórolták a légkondit, így ott is elviselhetetlen a hőség.

Habár a szervezők ígéretet tettek arra, hogy megtalálják hamarosan a módját annak, hogy mindenhol 27 fok alá hűtsék a hőmérsékletet, de ez minimum két napot fog igénybe venni.

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top