Pop-art a brutál kijelző mellé

2011. 02. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Manapság már bármilyen tokot rá lehet húzni egy mobilra, éppen ezért nem számít túlzottan a hátlap. Mégis rengeteget dob az LG Optimus Black-en egy Keith Haring-féle figurákkal díszített gyári borítás.

Nézegetem a Mobile World Congressről érkező híreket, de egetverően óriási durranással még nem találkoztam. (A Samsungos infót kivéve, amit Mükgór kolléga legott meg is írt nektek.) Úgy tűnik egyelőre, hogy a legtöbb gyártó már a kiállítás előtt ellőtte a puskaporát, így a már korábban bejelentett cuccokkal parádéznak a vásáron.De azért így is akad szimpatikus újdonság, csak éppenséggel nem a specifikációival hódított meg... Az LG a barcelonai kiállításon mutatta be az első, Keith Haring grafikáival díszített Optimus Black telókat. A művész munkái már korábban is szerepeltek LG telefonokban, méghozzá a KF600 és KF700 témái között bújtak meg. Kicsit sajnálom, hogy az Optimus Black-eken csak kívülről található meg a grafika, ugyanis pont ez az a modell, ami igen brutkó kijelzőt kapott, lehengerlő látvány élőben. De persze így is 'lájkolom'.

Az Optimus Black egyébként a jelenlegi legvékonyabb és legkönnyebb androidos mobil a gyártó szerint, a CES-en mutatták be.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top