Szifont mindenkinek!

2011. 02. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Lehetséges, hogy fele lesz a mérete és az ára is az új iPhone-nak a jelenlegihez képest? Logikusnak ugyan nem tűnik a dolog, de egyre több helyen pletykálják.

Mivel a Wall Street Journal is beszámolt a tervről, elképzelhető, hogy nem csak egy őrült ötlet. A hírek szerint olyan új telón dolgozik az Apple, ami feleakkora lesz, mint a mostani iPhone, és jóval kevesebb lesz az ára is.

Az Apple tavaly vásárolta fel a hangalapú irányítással foglalkozó Siri céget, a pletykák szerint ez alap lesz az új telóban. A WSJ szerint az Apple azt is fontolgatja, hogy a jelenleg fizetős MobileMe cloud szolgáltatását ingyenessé teszi, ennek segítségével a fanboyok ingyen tárolhatják a felhőben a személyes adataikat, képeiket, videókat, zenéiket, így kevesebb memóriával is be lehet majd érni a telefonokon.Akad olyan szakértő, aki szerint ez totálisan szembemegy mindennel, amit az Apple képvisel, éppen ezért nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az egészből.Ti vennétek iPhone-t, ha olcsóbb (és kisebb, és minden bizonnyal kicsit butább is) lenne?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top