Újabb tablettel próbálkozik a Samsung

2011. 03. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Samsung már piacra dobott egy viszonylag kicsi és egy viszonylag nagy táblapécét, a hamarosan bemutatásra kerülő újonc vélhetően a kettő között lesz majd méretileg.

A cég hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a március 22-én tartandó újabb Unpacked napot. A mellékelt szövegben jelzik, hogy akit érdekelt a 10.1-es Tab bemutatója Barcelonában, az ennek az eseménynek is módfelett örülni fog. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy a Floridában megrendezésre kerülő bemutató alkalmával lerántják a leplet új, 8.9 hüvelykes kijelzőjű tabletjükről.

Az új Tab specifikációját illetően nincs még semmi konkrétum, azt azonban már korábban is megerősítette a vállalat, hogy terveik szerint még idén előrukkolnának egy újabb Honeycombos tablettel. Ami a kijelző méretét illeti, a 22-ei esemény plakátján a What’s your TAB life? logó alatt látható 78910 alighanem a korábban elpletykált 8.9-es méretre utal.

Az elsőként piacra dobott Tab ugyanis 7, míg a legutóbb bejelentett Tab II. 10.1-es kijelzővel rendelkezik, a kettő közé pont passzol a 8.9. (A 10.1 végéről az egyest meg elegánsan lefelejtjük.)

Szintén említésre méltó hír a Samsung háza tájáról, hogy elindult a Samsung Galaxy Store. Ez egy olyan Magyarországról elérhető appáruház, ahol a Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy 3, Samsung Galaxy S vagy Samsung Galaxy Spica készüléket birtokló felhasználók prémium Androidos játékokat és alkalmazásokat vásárolhatnak. Egyelőre csak játékok szerepelnek a kínálatban, de idővel bővítik majd a választékot más alkalmazásokkal is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top