Zenélő lábbeli

2010. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Itt a NIKE. Az új NIKE. Nem nézNIKE. VenNIKE!

Igazából turpisságot követtem el, nem is Nike a cipő márkája, bár ez most számunkra igazán lényegtelen!Ezek a csukák, mert akkor már beszéljünk egy párról, képesek cd lemezt kezelni, illetve a cipő oldalán található hangszórók segítségével sztereóban lejátszani azt!A dolog egyetlen bukkanója, hogy a rázkódásvédelem nem teljesen kiforrott, ezért ha például futni megyünk, valószínű elég darabos lenne a zene, bár őszintén szólva ezek után már semmin sem lepődök meg!

Ahogy a képen is látszik, négy hangszóró található a cipő oldalán, ebből egy a mély hangokat kezeli, a többi szokásos sávban dolgozik, valamint található még a cipő oldalán öt akciógomb, a szokásos mp3 stílusban: play, pause, tekerések, és a stop gomb, illetve a ki/be kapcsoló gomb is a cipő oldalán helyezkedik el. Természetesen a cd lejátszót sem hagyom ki, paraméterei nem ismertek, de a széle ennek is gumis hatású, és elég rugalmas belül, a talpba épített, viszont csak mini lemezek befogadására alkalmas. Figyelem: A cipő hétköznapi, és sport viseletre bármilyen meglepő, mégis alkalmas!

Ha ezek után egy kiadós sétára vágyunk, és villogni akarunk az új menő csukánkban, csak nyomjunk be valami jó kis dallamos muzsikát, és előre a végtelenbe és tovább!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top