Ha vízálló, nagyobb a biztonság - VIDEÓ

2010. 07. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Víztől csöpögő kézzel sose dugjunk csatlakozót az aljzatba, mert rázós élményben lehet részünk. Ha csak, nem a Wet Circuits tápelosztóját használjuk, ugyanis abba akár önthetjük is a levet vödörszám.

A Wet Circuit hosszabbító-elosztó olyan embereknek való, mint például én. Jómagam még gumiszőnyeget is fektetnék a talpam alá konnektor használat estén, annyira tartok a zeuszi energiától. Ám cikkünk tárgya olyan lehetőséget kínál, amivel még nemigen találkozhattunk áramelosztó esetében.

A kis hosszabbító ugyanis vízálló, többszörösen érintésvédett, túlmelegedés ellen is fel van vértezve, szikramentes működést ígér és a gyártó négyszeres élettartamot szavatol. Ez utóbbi természetesen a hétköznapi konnektorokkal szemben igaz. Ahogy a gyártói weboldalon – itt meg is rendelhető a holmi mindössze 40 dollárért – elnéztem a videókat, elég meggyőző a dolog.

##211210##

Jól jönne egy ilyen itthon, ám ahogy néztem, egyelőre csak az amerikai szabványú csatlakozó aljzattal létezik a holmi, ráadásul csak és kizárólag 125 V-os hálózatban működtethető. Remélhetőleg gondolnak majd a leendő európai megrendelőkre is!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top