Motorola Xoomot kapnak az Oscar-jelöltek

2011. 02. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Motorola tabletje egyébként sem egy átlagos cucc, de a celebek még ebből is a különleges kiadást kapják. Nem a funkciókon, hanem a külcsínen és a tálaláson turbóztak a hírességek kedvéért.

Hamvan ifjúkoromban gyakran előfordult, hogy arról álmodoztam, milyen menő lehet Oscar-díjas színésznőnek lenni. Ez a heves vágy most újra visszatért, de egészen más indíttatásból: a Motorola luxus Xoomokat osztogat az Oscar jelölteknek. Kifejezetten erre az alkalomra készíttették ezeket az arannyal borított tableteket, amelyekhez boríték szabású bőrtok is jár.

A legjobb színész, színésznő, férfi és női mellékszereplő, illetve a legjobb rendező díjára jelölt művészek fogják megkapni a különleges csomagot.Arról nem volt szó a hírekben, hogy kábé mennyibe kerülhetett egy-egy luxus Xoom előállítása, de tekintve, hogy az alapmodell sem éppen olcsó, elég sokat szánhattak a projektre. Tényleg megér nekik ennyi zsét, ha az ő cuccukkal látják ezeket a hírességeket, meg ha megírják az újságok a nagy ajándék-hadjáratot?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top